Upplev mer med Premiumresor

När vi åker på semester vill vi gärna få tiden att räcka till såväl sol och bad som till upptäckter och upplevelser av olika slag. När du åker till ett helt nytt resmål kan det dock vara svårt att få en semester innehållandes allt detta - inte minst om semestern endast varar en vecka. Det är här som Solresors Premiumresor blir extra passande.

Solresors Premiumresor går till flera destinationer runt om i världen och är en perfekt restyp för de som vill upptäcka ett nytt resmål med hjälp av alla sina sinnen. Under premiumresorna får resenärerna nämligen ta del av ett noga utvalt utflyktsprogram, äta goda måltider, träffa nya bekantskaper och samtidigt njuta av det goda semesterlivet - allt medan de dessutom bor på högklassiga hotell kända för sina goda faciliteter, service och mat. Du kan exempelvis boka en Premiumresa med Solresor och ta del av guldkornen på Azorerna, Madeira, Zakynthos, La Palma eller i Lissabon. För de med extra förkärlek till mat och dryck kan vi tipsa om två av sommarens nya Premiumresor till Kalabrien och Mallorca. 

Upplev mer på semestern tillsammans med Solresor - Res Premium! 

Senast uppdaterad: 28. maj, 2020, 11:00