Kalabrien - Sommarens mest populära resmål! 

Maj är här och sommaren står runt hörnet. Har du inte bokat sommarens resa än så är det dags - oavsett om du vill tjuvstarta sommaren redan nu i maj, solsäkra semestern eller kanske förlänga sommaren och uppleva högsommarvärme även i september. 

Inför sommaren 2020 har Solresor en tydlig favoritdestination bland sina resenärer och detta år är det den kära "nygamla" nyheten Kalabrien i syditalien. Solresor har under tidigare sommarsäsonger erbjudit Kalabrien, men under 2018 tog destinationen en paus från Solresors sortiment. Det var under hösten 2019 som Solresor gladeligen kunde presentera destinationen igen inför kommande sommar och att det var ett kärt återseende bland Solresors resenärer gick inte att ta miste på. Destinationen har sedan flera månader tillbaka haft flest resenärer inbokade och trenden tycks hålla i sig. Med sitt kristallklara vatten, svalkande gelato, pittoreska orter, spännande utflyktsmål, inbjudande trattorior och vacker natur är det inte svårt att förstå destinationens omåttliga popularitet. Även bland italienarna är Kalabrien ett omåttligt omtyckt semesterresmål och vilka bättre recensenter än italienarna själva går att hitta?

Gör som italienarna eller flera av Solresors resenärer och upplev Kalabrien i sommar du med! 

Senast uppdaterad: 5. maj, 2020, 10:00