NYHET! Kenya - djur, natur och kultur! 

Många av oss har en så kallad "bucket-list", det vill säga en lista med saker som vi gärna vill se och göra innan vi blir för gamla eller innan tiden inte längre finns till. En återkommande sak på många personers "bucket-lists" världen över att att resa och upptäcka specifika platser och sevärdheter. Några av de mest populära sakerna som många vill se och göra enligt sina "bucket-lists" är exempelvis att snorkla i det Stora Barriärrevet, resa till alla världsdelar, besöka Chichen Itza och att se "the big five". 

"The big five" eller det som vi på svenska kallar för "de stora fem" är Afrikas vilda djur, mer specifikt just vattenbuffel, lejon, elefant, noshörning och leopard. Bara att få uppleva den afrikanska naturen i sig är en stor önskan för många, men att dessutom få se dessa fem grandiosa och unika djur är oftast en än högre önskan.

På Solresors nya rundresa i Kenya får resenärerna möjlighet att uppfylla denna eventuella del av sin "bucket-list". Den nya rundresan har nämligen fokus på Kenyas djur, natur samt kultur och oavsett om du är en djur-, natur- eller kulturälskare eller kanske en fantast av alla dessa tre områden, kan du försäkra dig om en storslagen rundresa. Under en resa på 12 dagar får resenärerna uppleva spännande game drives i olika nationalparker, Kenyas böljande landskap, besök i en Massajby, Mombasas sagolika stränder och mycket mer. En unik, minnesvärd och fantastisk chans att få uppleva ett av Afrikas mest spännande länder och samtidigt kanske bocka av en eller flera punkter på sin "bucket-list". 

Du kan läsa mer om rundresan här! 

Senast uppdaterad: 14. april, 2020, 11:00