Delad glädje är dubbel glädje

Planerar du en resa för ett större sällskap?  
Det kanske är dags att fira farmors födelsedag, åka på en solsemester med dina bästa väninnor eller boka en sommarlovsresa tillsammans med släkt och vänner? Kanske ska nästa konferensresa arrangeras på Mallorca eller ska du och golfklubben åka på en golfresa till Costa de Alméria?

Oavsett vad för typ av större arrangerad resa som du planerar att göra kan Solresor hjälpa dig från start till slut. Solresor har utökat sina familj-, grupp- och konferensresor och hjälper nu än fler resenärer med specialanpassade och skräddarsydda resor. Allt ifrån tennisklubbar till bröllopsresenärer väljer att ta hjälp från Solresors gruppavdelning och det är enkelt att förstå varför. Inte nog med att resan skräddarsys helt efter resenärernas behov, det erbjuds dessutom flera unika erbjudanden, rabatter och hjälp av en och samma resekonsulent från start till slut.

Är du också intresserad av en skräddarsydd resa för dig och familjen, vännerna eller golfkamraterna? Besök Solresors hemsida och ta del av en gratis offert. Låt 2020 bli året då ni reser alla tillsammans - delad glädje är ju trots allt dubbel glädje. 

 

Senast uppdaterad: 4. mars, 2020, 10:00