Flora, fauna och äventyr på Azorerna

I samband med Solresors 30-årsjubileum år 2019 firade vi med en mängd olika erbjudanden och unika framtagna resor. En av dessa resor var en jubileumsresa till Azorerna - den portugisiska ö-destinationen som Solresor länge var helt ensamma om att arrangera charterresor till. Azorerna har sedan sin lansering i Solresors program år 2000 legat såväl Solresor som resenärerna varmt om hjärtat. Detta är något som har resulterat i två helt nya framtagna premiumresor till ö-destinationen.

År 2020 är det möjligt att resa till Azorerna och boka två nya premiumresor - en för den som vill utforska öns flora och fauna och en annan som passar perfekt för den som vill uppleva hisnande äventyr på land och till havs. På premiumresan Flora och Fauna får du möjlighet att upptäcka det äkta Azorerna och komma nära inpå dess berikade flora och fauna, möta lokalbefolkningen i de små byarna och uppleva öns autentiska och genuina sida. Premiumresan Azorernas Äventyr är något annorlunda än Solresors ordinarie premiumresor. Här ligger nämligen fokus på mer aktiva och nervkittlande utflykter i form av jeepsafari, vandring och möjligheten att simma med delfiner. Om du aldrig har besökt Azorerna tidigare och vill uppleva öns alla guldkorn kan du lugna dig med att Solresors bästsäljande premiumresa Azorerna - Vackrare än ett Vykort också kommer att arrangeras under år 2020. För att se alla premiumresor på Azorerna och alla andra destinationer klicka här


Senast uppdaterad: 27. januari, 2020, 15:00