Håll träningslöftet med en träningsresa

Nytt år innebär för många också nya träningslöften. Efter att ha hållit oss inne på grund av kylan och mörkret, ätit en massa god julmat och kanske kalasat på lite för mycket julgodis, känner vi oss redo för nya, hälsosamma och aktiva vanor. 

Träningstrenden i Sverige har varit bestående under många år, men i samband med det nya året tycks intresset och viljan att börja träna alltid att öka bland allmänheten. Under årets första två till tre månader är det extra mycket folk på gymmet - somliga av dem lyckas bibehålla sina nya vanor, medan andra har det något kämpigare. Oavsett vilken av dessa persontyper som du tillhör kan en inplanerad träningsresa fungera såväl som en morot som en piska för att du ska fortsätta med din nya hälsosamma livsstil.

Solresor erbjuder en mängd olika resor med fokus på aktivitet. Välj mellan resor som fokuserar på träning för kropp och själ, feel good-resor, dansresor och mycket mer. Just nu erbjuder Solresor dessutom en helt unik träningsresa tillsammans med de världsledande aktörerna inom träningsresor - AerobicWeekends. Hitta den träningsresa som passar just dig och låt 2020 blir året då de nya hälsosamma vanorna befästs på riktigt. 

Senast uppdaterad: 4. januari, 2020, 11:00