Var befinner du dig vid jul och nyår?

Var befinner du dig under julstressen eller när klockan slår midnatt den 31 december? Eller rättare sagt var vill du befinna dig?

Ta tillfället i akt och fira jul barfota på en härlig strand eller fira in nyåret på en takterrass med utsikt över fyrverkerierna i en storstad – oavsett vad du väljer finns det massor av möjligheter! Så ta chansen och skippa julstressen med en härlig resa till varmare breddgrader eller till en av Europas hippa storstäder. Kanske vill du dock inte helt lämna snön och kylan bakom dig? Passa då på att kombinera sol och skidor i den pittoreska och omåttligt populära skidorten Andorra. Eller är det kanske tvärtom - du gör inte annat än att längta efter att få fly kylan och snön? Vad sägs då om att spendera inte enbart en utan kanske två eller till och med tre veckor i solen. Res iväg med din kärlek, familj eller vänner och låt jul och nyår bli en oförglömlig upplevelse!

Oavsett vad du är på jakt efter har Solresor den perfekta jul- och nyårsresan för just dig. Besök Solresors Vintersida och hitta resan som överensstämmer med dina jul- och nyårsdrömmar. Låt dig egen julklapp bli en resa! 

Senast uppdaterad: 12. december, 2019, 11:12