FitnessWeek La Palma Princess

Nu släpper Solresor nyheten om deras nya och helt unika lanseringsresa tillsammans med en av de ledande arrangörerna inom träningsresor - AerobicWeekends. Om du dessutom är någon av de första som bokar den framtagna resan FitnessWeek La Palma Princess har du möjligt att boka den till ett otroligt lanseringspris. 

Resan arrangeras i samarbete med AerobicWeekends Sweden som erbjuder utbildning och inspiration för dig som älskar att träna och vill öka din kunskap och motivation. AerobicWeekends har arbetat med träning, träningsresor och utbildningar av instruktörer i över 20 år och är idag en av världens ledande arrangörer gällande just träningsresor.

Resan FitnessWeek La Palma Princess som arrangeras med Solresor är till för alla som älskar en aktiv semester och som drömmer om en semester med träning, nya bekantskaper och roliga oförglömliga semesterminnen. Oavsett om det bor en vardagsmotionär eller en sportatlet inom dig och oavsett om du är ung eller nyligen har gått i pension, är resan perfekt för dig och vi kan utlova en mängd olika roliga och spännande aktiviteter. Förbered dig på en fullspäckad träningsvecka vecka på den 4+ stjärniga luxuösa resorten La Palma Princess Vital & Fitness. Ta fram passet, packa träningskläderna och gör dig redo för årets träningsupplevelse på kanarieön La Palma.

Senast uppdaterad: 1. december, 2019, 09:00