Kombinationsresor i Thailand

Thailand har länge varit en storfavorit hos svenskarna. Det härliga klimatet, de inbjudande sandstränderna, det gästvänliga och glada folket, den goda maten, den låga prisnivån och en mängd andra faktorer har fått oss att vallfärda till Thailand under decennier. Många av oss väljer dessutom att åka tillbaka till landet flera år i rad för att på så sätt upptäcka, se och ta del av mer av allt det som landet har att erbjuda.

Thailand är ett stort land med flera olika provinser som alla har sin egen specifika charm samt karaktär och spännande upplevelser att ta del av - paradisöar, magnifika tempel, myllrande storstäder, välsmakande mat, enastående natur och mycket mer.

För att du ska få ut så mycket av din vistelse i Thailand och för att två veckor på en och samma plats kan bli tröttsamt för somliga har Solresor sedan en tid tillbaka lanserat flera kombinationsresor till Thailand. På så sätt får du möjlighet att kombinera två resmål på en och samma resa och därmed se, uppleva och njuta dubbelt så mycket. Välj mellan våra resor där du får besöka klassiska Phuket, exotiska Phi Phi, paradisön Koh Yao Noi eller varför inte harmoniska Krabi? Möjligheterna är många om du vill besöka the "Land of Smiles" - Thailand. 

Senast uppdaterad: 20. november, 2019, 16:00