Dans- och träningsresa med Malin och David Watson 

Nu öppnar Solresor upp för ännu en unik och rolig träningsresa på den soliga kanarieön La Palma. Denna gång arrangeras en dans- och träningsresa tillsammans med proffsdansarna Malin och David Watson kända från TV och den f.d landslagsgymnasten Nick Ländqvist från Trainingweeks. Det utlovas ett fullspäckad program blandat med allt ifrån latinorytmer till klassisk bugg, stretching, föreläsningar, funktionell träning och mer därtill.

Under denna träningsresa har Solresor valt att låta gästerna inkvarteras på det fyraplusstjärniga hotellet La Princess Vital & Fitness med All Inclusive. På hotellet finns ett populärt spa, 10 pooler, 1.200 kvadratmeter träningsfaciliteter och en mängd andra fantastiska faciliteter. På Solresors dans- och träningsresa är bara det bästa bra nog och om du väljer att följa med kan du se fram emot en lyxig vecka där det mesta ingår; massor av träningspass, mat, dryck, bad, spa, kvällsunderhållning, glada skratt och häng tillsammans med nya träningsvänner samt instruktörer. Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt träningsevent som du sent kommer att glömma. 

Veckan kommer bjuda på massor av:
• Aerobicinspirerade Dance-fit (cha-cha, rumba, jive, salsa, samba i en härlig blandning i högt tempo) med Malin och David
• GymnasticFit med Nick där du endast har din kropp som verktyg, vi kan utlova svettiga och ibland utmanande övningar
• Danspass (bugg, fox, tango)
• Stretching
• Föreläsningar och workshops

På resan kan du följa med oavsett träning- och dansvana, kön samt ålder – alla är välkomna! Solresor, Malin, David och Nick ser fram emot att få ge alla resenärer kunskap, kraft, motivation och inspiration att ta med hem för möjligheten att fortsätta ett hälsosamt liv som kanske dessutom består av lite mer rytm, musik, svängande höfter och härliga danssteg.  

Senast uppdaterad: 15. oktober, 2019, 13:00