Kalabrien är tillbaka! 

Äntligen är Italiens charmigaste landskap tillbaka! I de sydligaste delarna av det stövelformade landet kan du njuta av orörda stränder och oexploaterad natur. Upplev den romantiska och genuina medeltidsstaden Tropea, smaka på äkta italiensk mat och bada i kristallklart hav!

Solresor var länge ensamma om att flyga till Kalabrien och att erbjuda charterresor till ett av Italiens mest genuina och vackra områden. Efter en paus återupptar Solresor resmålet och är fortsatt den enda charterarrangören som erbjuder direktflyg och ett fullspäckat hotellprogram. En glädjande nyhet är även att Solresor har valt att ordna en Premiumresa till Kalabrien. På Premiumresan Smaker av Italien kan du vänta dig sensationella upplevelser för alla sinnen - inte minst när det kommer till smak och doftupplevelser. På resan får du onekligen vara med om och uppleva det välkända begreppet att "leva La Dolce Vita". 

Passa på att boka en resa till ett av Solresors mest storslagna resmål och upplev det som italienarna själva benämner som det äkta Italien. 

Senast uppdaterad: 27. september, 2019, 12:53