Upplev Jordaniens historiska vingslag

Det finns resor som är mer magiska och trollbindande än andra och Solresors rundresa till Jordanien är en sådan resa. Rundresan Jordaniens historiska vingslag är en resa fylld av oförglömliga upplevelser som utlovar fantastiska semesterminnen från bland annat skattkammaren i Petra, ruinstaden Jerash och från det kristallklara Röda havet.

För många år sedan var Solresor en av de första charterarrangörerna som arrangerade en rundresa till just Jordanien. Rundresan var omåttligt populär och arrangerades flertalet gånger. Efter en viss tids paus - där efterfrågan på att rundresan återigen skulle ingå i Solresors program var extremt stor - kan Solresor gladeligen meddela att Jordanien finns med bland årets och nästkommande års rundresor. 

Jordanien är mångfaldens land och på Solresors nya rundresa får vi ta del av storslagen varierande natur. Vi får se och ta del av landskap kända ifrån Indiana Jones, vi får se berget där Moses påstås vara begravd och vi får uppleva känslan av att vara viktlösa i Döda Havet. På resan kan vi också glädja oss till att få ta del landets vackra ökenlandskap och mycket mer därtill. 

Solresors hemsida kan du läsa mer om den efterlängtade gamlingen som återigen har intagit Solresors utbud i en något nyare tappning. Upplev Jordaniens historiska vingslag med Solresor! 

Senast uppdaterad: 11. september, 2019, 11:00