Vinterresor med Solresor

Solresors slogan har sedan starten varit ”Upplev Värmen”. Slogan har dels innefattat att du kan resa med Solresor och uppleva värmen på alla destinationer, dels resa med Solresor och uppleva värmen i företagets service – ända från bokning av din resa tills det att resan är genomförd. Som researrangör har Solresor visserligen också arrangerat resor till något kallare destinationer såsom Svalbard, Island och England, men nu tar Solresor det hela steget längre.

Med Solresor kan den som vill numera boka vinterresor till Andorra som ligger vackert inbäddat i de östliga delarna av Pyrenéerna mellan Frankrike och Spanien.  De som reser till Andorra kommer huvudsakligen för att åka skidor. Andorra utgör nämligen Pyrenéernas och den Iberiska halvöns största område för skidsport med dess stora supermoderna skidsportsanläggning Grandvalira. Anläggningen är känd för sina 210 km pister, fantastiska faciliteter, sitt mycket goda utbud av Snowparks, skicrossbanor och mycket mer därtill.

I Andorra erbjuder Solresor boende i flera av de gemytliga och pittoreska orterna. Du kan exempelvis välja att bo direkt vid pisterna i El Tarter, bo på en luxuös och populär skidresort i Soldeu eller njuta av en enastående utsikt under semestern genom att bo i Pas de la Casa – Pyrenéernas högst belägna skidort. Oavsett var du väljer att bo kan du se fram emot en härlig skidsemester med vackra vitbeklädda bergstoppar, solsäkert väder, charmerande hotell, gästvänlig befolkning och skidåkning i världsklass. Lämna badkläderna hemma och packa skidutrustningen inför din nästa resa med Solresor.

Senast uppdaterad: 26. augusti, 2019, 11:30