Madeiras Blomsterfestival 

På Madeira är invånarna särskilt förtjusta och glada över sin blomsterprakt och alla sina festivaler. Det är därmed inte svårt att förstå att invånarna framför allt är extra förtjusta och begeistrade över den händelse som kombinerar dessa två delar – nämligen Madeiras Blomsterfestival.

Nu har Solresor tagit fram en helt unik premiumresa som gör det möjligt för dig att få uppleva Madeiras Blomsterfestival år 2020. Genom att boka Solresors premiumresa Madeira – Blomsterfestivalen kommer du att få vara med om en oförglömlig och förtrollande vecka där öns huvudstad Funchal förvandlas till ett levande, färgrikt och gudomligt doftande blomsterhav. Du kommer även få vara med om flera spännande utflykter. Exempelvis får du besöka två av öns mest spektakulära platser – Den Botaniska trädgården och Palheiro Garden. Därtill kommer du få besöka Nunnornas dal, vara med om en stadsrundtur i huvudstaden Funchal samt uppleva ön kulinariska kök. Med andra ord kan du se fram emot en resa där alla dina sinnen kommer att få vara med om oslagbara och minnesvärda intryck.

Se till att säkra din plats på denna unika resa och förbered dig på en väldoftande, färggrann, händelserik och festlig premiumresa tillsammans med Solresor.


Senast uppdaterad: 17. juni, 2019, 11:15