Rundresor till världens alla hörn


Många av oss drömmer om storslagna äventyr, oförglömliga minnen och spännande intryck för alla våra sinnen. Kanske är det just därför som Solresors olika rundresor ständigt är eftertraktade? Vi vill hela tiden upptäcka nya exotiska platser, ta del av historiska och kulturella sevärdheter och på djupet lära känna landet, befolkningen och sedvänjorna på det resmål vi besöker. Att planera och genomföra en sådan resa själv kan vara såväl krävande som skrämmande. Kanske är det ytterligare en grund till rundresornas attraktionskraft?

Inför vintern 2019/2020 kommer Solresor att lansera tre nya rundresor i tre olika världsdelar. I Kenya kommer en ny 14-dagars rundresa äga rum, där safari, sol och strand står i fokus. Varva nervkittlande Game Drives där The Big Five förhoppningsvis upplevs, med avkopplande dagar vid poolen. Lockar Asien så är Solresors nya rundresa i Vietnam något för dig. Under två veckor får du uppleva Vietnams absoluta guldkorn: historiska platser, vackra naturområden, pulserande stadsliv och kulinariska specialiteter. Har du istället drömt om Centralamerika? Då kan vi säga grattis! Inför vintern 2019/2020 kommer Solresor nämligen att arrangera en uppdaterad version av den populära rundresan i Costa Rica. Här får du färdas på Tortugueros amazonasliknande floder, koppla av i varma källor och hänföras av den dimhöljda frodiga molnregnskogen i Monteverde. Därtill arrangerar Solresor flera andra rundresor, bland annat en genom färgsprakande och fascinerande Indien. Hitta ditt drömresemål här och var med om en rundresa du sent kommer att glömma!

Senast uppdaterad: 22. april, 2019, 10:15