Nytt år – nya upplevelseresor

En av Solresors bästsäljare är de skräddarsydda premiumresorna. Resor som kombinerar allt ifrån mat, sevärdheter och spännande utflyktsmål för resenärernas möjlighet att uppleva det bästa med resmålet de besöker. Addera de facto att resenärerna träffar nya bekantskaper och samtidigt får njuta av det goda semesterlivet och det är enkelt att förstå resornas popularitet.

Med det nya året har Solresor presenterat flera nyheter inom den bästsäljande kategorin premiumresor. Hittills har fyra nya resor tagits fram och alla har en sak gemensamt – de låter resenären upptäcka guldkornen med de olika destinationerna. Vad sägs om en resa i gastronomins anda till Mallorca eller en resa till semesterpärlan Zakynthos där antikens vingslag och det azurblå havet står i fokus?

Premium Mallorca - Vin och Gastronomi
Resan är ett perfekt val för livsnjutaren som önskar att uppleva en mer smakfull och mer autentisk sida av Mallorca. Här får du se fram emot en rad inspirerande och kulinariska upplevelser på Mallorca, där du bland annat lär dig att laga en äkta spansk paella och får smaka öns fantastiska lokala viner.

Premium Zakynthos - Havssköldpaddor, Olympia och det azurblå havet
Premiumresan till Zakynthos lämpar sig väl för den som vill kombinera avkoppling, sol och bad, storslagen natur, antikens vingslag och grekiska specialiteter. Se fram emot azurblått hav, tzatziki och havssköldpaddorna Caretta Caretta.

Premium La Palma – Den lilla ön med den storslagna naturen
Solresor har tagit fram en ny premiumresa till unika och natursköna ön La Palma. Med sitt imponerande lavalandskap, väldoftande lövbeklädda skogar, vackra kustremsor samt stolta höga berg och hisnande djupa dalar skapar La Palma de bästa förutsättningarna för en äventyrsfylld och storslagen premiumresa för alla dina sinnen.

Premium Algarve – En kulinarisk resa med mat och vin
Resan är ett perfekt val för den som vill njuta av livet, smaka på Portugals kulinariska specialiteter och uppleva det bästa av den vackra Algarvekusten. Här finns flera sevärdheter med spännande historia, kända platser och mängder av pittoreska kullerstensgator samt charmiga portugisiska orter att ta del av. 

Senast uppdaterad: 11. mars, 2019, 09:45