Låt sportlovet bli toppenlovet

Låt sportlovet bli toppenlovet – lovet med semesterresan du sent kommer att glömma.

Februari är här och även om det är vår kortaste månad kan februari, med sitt mörker och kyla, ibland kännas som den allra längsta. Så fort jul och nyår har passerat börjar vi allt mer att tråna efter ljuset, värmen samt solen. Plötsligt vill vi slippa allt som har med vantar, mössor och snuviga näsor att göra. Kanske är det därför många av oss väljer att få en försmak av sommaren reda under sportlovet?

Solresor har samlat de bästa resmålen för en lyckad sportlovsresa! Boka en resa till värmen och njut av utomhussporter utan vadderade jackor och halsdukar. Bo på La Palma Princess och vandra på den ön, spela tennis på All inclusivefavoriten Tabaiba Princess på Gran Canaria eller varför inte spela volleyboll på SBH Monica Beach Resort på Fuerteventura? Vi har resan för dig oavsett aktivitetsambitioner eller om du bara vill sola, bada och fylla på depåerna av D-vitamin. Besök Solresor för att skapa ditt toppenlov.

Senast uppdaterad: 11. februari, 2019, 10:30