Upplev Club BonaVida med Solresor

Solresor har gjort det enkelt för dig som vill boka något av våra mest populära och omtyckta hotell. Nu har vi nämligen handplockat våra allra bästa 4-stjärniga hotell där du finner trevliga poolområden, möjlighet till fantastisk All inclusive och mängder av faciliteter. 

Club BonaVida är Solresors nya koncept som ska ge resenärerna det absolut bästa semesterlivet. BonaVida betyder just precis ”det goda livet” och det är det som du får uppleva på något av våra Club BonaVida-hotell. Hotellen är handplockade efter våra gästers önskemål så du kan vara säker på att du får allt du vill ha inkluderat i din semester.

Hotellen som ingår i konceptet finns runt om i världen på många av Solresors härliga resmål. Res t.ex. till Kreta, Mallorca, Zakynthos, Side, Rhodos, Kos, Costa de Almeria eller Costa del Sol. Oavsett om du drömmer om en oförglömlig sommarsemester i Spanien, Grekland eller Turkiet så hittar du ett BonaVida-hotell där du kan njuta av det goda semesterlivet från start till slut. Läs mer om det goda livet här!

Senast uppdaterad: 28. januari, 2019, 15:00